Algemene informatie.

De Avondvierdaagse Hoogland start in 2024 alweer voor de 39ste keer.

Deze zal dit jaar georganiseerd worden op dinsdag 28 mei t/m vrijdag 31 mei (week 22)

Inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste in de regio Utrecht en kunnen we ook met recht zeggen dat we zeker één van de gezelligste zijn.
Ons doel is om samen zo plezierig en gezond mogelijk een leuke maar zeker een veilige prestatie neer te zetten.

De 5 km staat voor de allerjongsten uit groep 3 en 4 , of individueel van 6 & 7 jaar, weer op het programma die, onder begeleiding van een volwassenen, al kunnen proeven van de gezonde en gezellige 4-daagse wandeltocht. Natuurlijk staat ook de normale 10 en 15 km voor de groepen, scholen en individuelen weer op het programma.
De wandelroutes gaan o.a. door Hoogland, Hoogland-West, Coelhorst, Nieuwland, Kattenbroek en Zielhorst. Deze zijn op onze wandel informatie pagina te vinden.

Op onze website vindt u verder, in een nieuw en moderne omgeving, de meest uiteenlopende informatie over onze Avondvierdaagse Hoogland.
De wandelroutes, inschrijven, veiligheidstips, weerberichten & het laatste nieuws …

Je kunt onze 4-daagse nu zelf ook levendig en interactief in beeld brengen en houden door jouw leuke en gekke foto’s van jullie groep, klas, school of van jezelf op Facebook te zetten of via Twitter te delen. Zie je onverhoopt een foto van iemand en/ of van jezelf die je niet on-line wilt hebben geef dit door en de foto zal direct worden verwijderd. Voor onze gegevens zie de Social Media pagina

Veel plezier met het lezen en bekijken van onze site en van al het beeld materiaal en… misschien tot ziens op onze avondvierdaagse Hoogland.

Bestuur Avondvierdaagse Hoogland.

Ontzie de natuur en de bewoners:
Gooi geen afval op straat of in de struiken.
Verzamel het afval in de uitgereikte tassen en lever deze in voor de trofee
Houdt u zich altijd aan de aanwijzingen van de politie en / of de medewerkers van de avondvierdaagse, herkenbaar aan een oranje/ geel hesje.

E.H.B.O. :
Geneeskundige verzorging geschiedt voor en na het lopen door bevoegde en gekwalificeerde medewerkers van de E.H.B.O afdeling Amersfoort.
Deze verzorging vindt plaats in de kantine van de paardensportvereniging.

Algemeen :
Houdt rekening met de veiligheid van de deelnemers tijdens het uitdelen van limonade, ijsjes, etc. Let op gevaarlijke en onverwachte (verkeers) situaties.

Wilt u wat begeleidingstips weten… klik hier voor onze tips

Wij hopen op uw medewerking als individueel, groep of als leiding van een groep en heeft u nog tips wat de veiligheid nog meer kan verhogen, dan horen wij dit graag van u. Laat hier u bericht achter.