De weersverwachting.

 

Houden we het droog of moeten jullie rekening houden met de Nederlandse weersomstandigheden … we proberen iedereen zo goed mogelijk vooraf te informeren zodat er hopelijk weinig verrassingen zullen zijn.

 

Actuele weerwaarschuwingen of meldingen die betrekking hebben op de avondvierdaagse zijn er nu natuurlijk niet meer maar tijdens de loopweek zullen wij, zoals u nu gewend bent,  alles nauwlettend in de gaten houden.

 

In het geval dat dan zullen we jullie z.s.m. proberen informeren via alle digitale middelen. In geval van evt. waarschuwingen en weer codes zullen we bepalen of er bijvoorbeeld een aangepaste route gaat komen. Misschien wel een afgelasting als er onweer dreigt.

 

Hou natuurlijk ook altijd zelf het weerbeeld goed in de gaten en pas de kledingkeuze daar ook op aan. Wij hopen natuurlijk op zonnig T-shirt weer maar zorg dat je dan goed bent ingesmeerd en genoeg water meeneemt. Regent het neem dan ook de nodige beschermde kleding mee en zorg voor goed schoeisel om blaren door o.a. natte voeten te voorkomen.