Algemene info.

Het individueel inschrijven en de groepsinschrijvingen is gesloten !!

De handmatige inschrijf avond voor de avondvierdaagse Hoogland was zoals gebruikelijk in de kantine van de Paardensport vereniging “De Eemruiters” aan de Engweg 115 in Hoogland en wel op dinsdagavond  14 mei 2024 van 19:30 – 21:00 uur. Inschrijfgeld is € 6,50

De afstanden voor deze Hooglandse avondvierdaagse zijn weer 5, 10 én 15 km.

Op dinsdag 28 mei 2024 van 17.15 – 18.00 uur kunt u zich als laatste mogelijkheid evt. ook nog handmatig na-inschrijven, de kosten zijn dan wel €  8,50

Dit is bij de start locatie in de kantine van de Paardensport vereniging “De Eemruiters” aan de Engweg 115 in Hoogland. Wij hebben hier helaas GEEN pin apparaat dus kan enkel contant.

Net als vorig jaar heeft de PRC Hoogland zelf, omwille van de eenvoud en uw gemak, een inschrijf systeem gemaakt in de vorm van het invullen van een contact formulier en door gebruik te maken van aangepaste Excel (csv) bestanden. Dit geldt voor alle groepen/ scholen.
Inschrijven als groep gaat deze editie daarom dus weer deels via een vooraanmelding via onze site en aanvullend door een Excel-sheet. Zie voor deze de instructie op de groepen pagina.

Als “individuele” loper kunt zich dit jaar ook weer digitaal inschrijven wat de verwerking voor u en voor ons alleen maar zal versnellen.

Zie voor deze instructie de individuele pagina.

Bij de digitale inschrijvingen geldt wel gewoon dat u de start/ controle bewijzen zelf moet uitdraaien en elke avond na het lopen moet laten afstempelen bij de aangegeven borden.
Voor de handmatige inschrijvingen geldt, dat u elke avond na het wandelen de controlekaart
die u heeft meegekregen moet inleveren.

In de grote gezellige drukte is voor ons soms moeilijk om de leider te vinden/ herkennen.
Wilt u ook daarom zorgen dat bij een controlepunt de wandelleider/ bezitter van deze controle bewijzen zich meldt of herkenbaar voor onze controleur is.


Medaille informatie voor groepen en scholen:

Op woensdag 29 mei 2024 tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen de medailles weer worden opgehaald door een afgevaardigde van de school of groep. Graag de naam van de betreffende persoon doorgeven door middel van een mail te sturen naar het speciale “medailles” mail adres via onze contact pagina.
Het is voor u dan gelijk mogelijk om te controleren of daadwerkelijk de gewenste medailles in de zakken zit naar wat is opgegeven. De eventuele verschillen die er misschien toch nog kunnen zijn zullen dan direct op de woensdag of die donderdagavond omgeruild kunnen worden.

Wanneer er op vrijdag toch nog verkeerde medailles bij blijken te zitten, kunnen deze in de week erna nog doorgegeven worden maar wij hopen wel dat u het juiste op hebt gegeven en het direct controleert bij het afhalen. Dit kan dan ook door een mailtje te sturen naar hetzelfde “medailles” mail adres op onze contact pagina.
Wij nemen dan contact op wanneer u deze kunt komen omwisselen.

Doe dit dus op tijd want na 7 juni 2024 is het helaas niet meer mogelijk om medailles te ruilen, want wij hebben dan de afsluiting gereed en zijn de overgebleven medailles weer retour aan de SGWB.

AVG (algemene verordening gegevensbescherming)

De PRC Hoogland is onderdeel van de SGWB, Wij verwerken persoonsgegevens conform de AVG.

De verwerkte gegevens worden alleen gebruikt voor het uitvoeren van de diensten zoals wij die aanbieden (wandelen)

Deze gegevens zullen niet met derden worden gedeeld.
Zie ook de:  SGWB Privacy verklaring 

(zie bepalingen SGWB bij onze disclaimer pagina)