Medailles.

Elk jaar is er onduidelijkheid over de medailles, het is belangrijk voor de scholen om naar hun lopers aan te geven, dat ze de medaille invullen die ze willen hebben, waarbij het niet uitmaakt of zij eerder ergens anders hebben gelopen, zij eerder 5 km hebben gelopen en nu de 10 km.
Elke medaille, voor welke afstand of welke Nederlandse gemeente (die valt onder de SGWB) dan ook, is hetzelfde.

Wilt u erop aandringen en toezien dat de juiste medailles worden opgegeven! Ieder jaar worden er erg veel medailles geruild, omdat er een verkeerde is opgegeven. Ruilen kan natuurlijk wel, maar voor u en ons is het erg veel werk, dus willen we dit graag tot een minimum beperken. Het kan dus vooraf in veel gevallen voorkomen worden. Tevens zullen wij de omruiltijd van de medailles, beperken tot een week, dit i.v.m. de afhandeling van de administratie. Gebruik ons speciale mail adres op onze contact pagina hiervoor als je e.e.a. wilt opgeven.

Voor diegene die ook nog de oude medailles heeft en zich afvraagt waarom deze nu anders zijn… Sinds de 2015 zijn de medailles van onze avondvierdaagse anders.

De medailles die t/m 2014 werden uitgegeven zijn in deze vorm een patent van de N.W.B., omdat de S.G.W.B. hier niet meer bij aangesloten is, zullen wij deze medailles dus niet langer meer mogen gebruiken.

De S.G.W.B. heeft hierdoor dan ook nieuwe medailles laten ontwerpen, de door-telling van de medailles blijft wel bestaan. Geef dus gewoon door voor de hoeveelste keer je de A4D gaat lopen.
Zie hiernaast voor een aantal voorbeelden.

Medailles ophalen voor groepen en scholen.

Op woensdag 29 mei 2024 tussen 19.00 en 20.30 uur kunnen de medailles weer worden opgehaald door een afgevaardigde van de school of groep.

Graag de naam van die persoon doorgeven aan:
medailles (at) avondvierdaagsehoogland (punt) nl

Het is dan ook mogelijk om deze gelijk te controleren of, wat er is opgegeven, ook daadwerkelijk in de zakken zit. Anders kunnen deze die donderdag overdag nog gecontroleerd worden. De eventuele verschillen die er zijn kunnen dan op de woensdag- en/of donderdagavond omgeruild worden.

Wanneer er blijkt dat er op vrijdag toch nog verkeerde medailles bij zitten, kunnen deze tot uiterlijk 7-6-2024 dus de week erna nog doorgegeven worden.

Dit kan dan door ook een mailtje te sturen naar: medailles (at) avondvierdaagsehoogland (punt) nl

Wij nemen dan contact op wanneer u kunt komen omwisselen.