Uitdagingen.

De PRC van de avondvierdaagse Hoogland is continu bezig met het vinden van oplossingen voor de problemen ( uitdagingen ) die u als loper heeft opgemerkt en wij als organisatie ervaren en wat dus beter zou moeten kunnen.

Hierbij was ooit het zwerfafval van zoveel lopers in bepaalde wijken een groot probleem…
Hier hebben we de gouden prullenbak voor in het leven geroepen.

 

 

Maar ook om de grote groepen beter en georganiseerder te laten lopen zagen wij dat we daar extra aandacht op moesten vestigen.
Hier hebben we dan weer de wisselbeker voor verzonnen om positief gemotiveerd te zijn.
Al deze acties, die dus elk jaar verdiend kan worden, door goed op te ruimen, leuk te zingen etc etc. zijn dus bedacht doordat we uitdaging hadden. Zo werken we elk jaar weer naar leuke en werkende oplossingen voor ons allemaal.

Ook zijn wij voorstander van gemeentelijke initiatieven die het welzijn van onze kinderen of de individuele lopers bevorderen..
Hier bedoelen wij de B.Slim acties mee.

Maar ook vinden wij het maatschappelijke belang dus belangrijk en als wij kunnen bijdrage aan bijvoorbeeld projecten waar kinderen in andere werelddelen weer baat bij hebben zijn wij bereid hier aan mee te doen.
Alle beetjes helpen en als wij hier een platform voor kunnen bieden staan wij hier zeker open voor en willen wij hieraan meewerken.
Hier bedoelen wij dus het project “Wandelen voor Water” weer mee.

Zie de onderliggende pagina’s voor de specifieke informatie van de betreffende uitdagingen.

Heb jezelf een soortgelijke actie of project… laat het ons weten en misschien dat we hier dan ook een stukje voor kunnen plaatsen op onze site en onze grote groep wandelaars aan mee zou kunnen werken.